Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Thursday, 21 July 2011

PAS yang Tersimpang  SEBAGAIMANA WASIAT RASULULLAH SAW;


   "BERPEGANGLAH KAMU PADA TALI ALLAH SESUNGGUHNYA KAMU TAKKAN SESAT SELAMA-LAMANYA"   UMAT ISLAM AKAN DITANYA OLEH MUNGKAR NANGKIR SIAPA SAUDARA MU? ORG YG BERIMAN AKAN MENJAWAB "SEMUA ORANG ISLAM SAUDARAKU"   AGAMA ISLAM BUKAN HANYA UNTUK AHLI PARTI ISLAM MALAYSIA ATAU UMNO TETAPI SEMUA YG BERIMAN! MAKA WAJIB BAGI KITA BERPERANG MENENTANG GOLONGAN PAS SELAGI MENOLAK PERSAUDARAAN SESAMA ISLAM TETAPI BERKAWAN DENGAN SYAITAN DAP KAFIR LAKNATULLAH BERSUBAHAT PULA DENGAN ANWAR YAHUDI MUNAFIK MURTAD YG PELIWAT,PENZINA,PENIPU DAN PEMFITNAH!  

   TERBUKTI PAS GAGAL DENGAN JANJI DAN AMANAH KEPADA ALLAH SEPERTIMANA TERDAPAT DIDALAM PIAGAM PERLEMBAGAAN PERTUBUHAN PAS DEMI MASA SESUNGGUHNYA ALLAH SENTIASA BERSAMA ORANG2 YG BENAR! PAS ORANG2 YG BENAR?   ALLAH BERI MASA 22 TAHUN UNTUK MEMAJUKAN DAN MENEGAK HUKUM AL QURAN DIKELANTAN TETAPI MENJADI NEGERI ISLAM TERMUNDUR DI NEGARA INI KEMUDIAN DI KEDAH,P.PINANG DAN SELANGOR MEREKA TELAH JUAL AGAMA ISLAM KEPADA DAP KAFIR LAKNATULLAH DENGAN MENGUBAH HUKUM MENGIKUT SELERA KAFIR HARBI! PAS GAGAL MENYATUKAN UMAT ISLAM TAK KIRA AHLI PAS ATAU UMNO.  SEPATUTNYA SEMUA UMAT ISLAM TELAH BERJAYA PAS SATUKAN DEMI AGAMA ALLAH DAN RASULULLAH TETAPI PAS TELAH MENGAJAR UMAT ISLAM MALAYSIA SUPAYA-   #SEMBAHYANG 5 WAKTU TETAPI PAS AJAR BERDUSTA DAN BERBOHONG DALAM SEMUA PERKARA TENTANG ORG ISLAM UMNO CONTOH: 
  
 TUDUH UMNO MENOLAK HUKUM AL QURAN DAN ISLAM TETAPI BERAPA BUAH MASJID,BANK ISLAM DAN RUMAH ANAK YATIM PAS BANGUNKAN DI MALAYSIA?   #BERPUASA TETAPI MEMFITNAH SESAMA ISLAM TANPA BUKTI CONTOH-ISU ALTANTUYA,ISU APCO,LIWAT,TUN M,HADHARI DLL #BERZAKAT TETAPI PAS AJAK BERSUBAHAT DENGAN ORANG YANG PERASUAH SPT PKR DAN DAP ISU PASIR SELANGOR,ISU TEOH BENG HOCK,ISU KG BUAH PALA,PENJAJA MELAYU PPINANG #BERSEDEKAH TETAPI PAS MENYELEWENG DANA ZAKAT KERAJAAN PAKATAN DAN DANA SUMBANGAN AHLI SPT DANA MEMALI DAN KUTIPAN DERMA CERAMAH AGAMA,LADANG RAKYAT  #MEMBACA ALQURAN TETAPI PAS AJAR MENGUMPAT SAUDARA SEISLAM DAN MENGUBAH MAKSUD AL QURAN DAN HADIS CONTOH ALLAH MENCARUT,BOLEH BERKAWAN DGN SYAITAN ,UNDI PAS KE SYURGA DAN ISTERI RASULLULLAH BERDEMONSTRASI MINTA DUIT BELANJA.

   #MENGERJAKAN HAJI DAN UMRAH TETAPI PAS MENYOKONG GOLONGAN ANTI SYARIAT ISLAM DAP & PKR MENUBUHKAN PUSAT BERJUDI,BERZINA DAN SPA SPT MANA DI SELANGOR DAN PPINANG,   #MEMERCAYAI QADA DAN QADAR TETAPI PAS AJAR JANGAN PERCAYA BUKTI KEBENARAN WALAUPUN 22 TAHUN SEMBAHYANG HAJAT MOHON DIZALIMI TUN M,DS NAJIB DAN UMNO  #BERBUAT BAIK PADA IBUBAPA DAN ORANG TUA TETAPI PAS AJAR CARA BERCAKAP KASAR, MEMAKI HAMUN,MENCACI DAN BIADAP TERHADAP ORANG TUA& RAJA.   #BERJASA DAN BERKORBAN UNTUK AGAMA TETAPI PAS AJAR KITA LUPAKAN JASA PEMPIMPIN TERDAHULU YANG MEMAJUKAN NEGARA DAN KORBANKAN PERJUANGAN ISLAM UNTUK KAFIR LAKNAT.   #JASA TUNKU ABD RAHMAN,TUN RAZAK,TUN HUSIN,TUN MAHATHIR,PAK LAH DAN SEMUA RAJA- RAJA MELAYU LAH YANG BOLEH PAS DITUBUHKAN DAN BEBAS MENJUAL NAMA ISLAM!  

   #BERSYUKUR DENGAN REZEKI ALLAH TETAPI PAS AJAK MENGKUFURI SEMUA NIKMAT ILMU,KEMUDAHAN,KEMAJUAN DAN PELUANG REZEKI YANG KERAJAAN USAHAKAN UNTUK ANAK BANGSA.  SESUNGGUHNYA PAS MENANGGUNG DOSA BAGI ORG2 YANG TELAH MENINGGAL TETAPI BERPEGANG PADA FAHAMAN AJARAN PAS! HANYA PAS DAN UMNO BOLEH SATUKAN UMAT ISLAM DEMI MENUBUHKAN KERAJAAN ISLAM HAKIKI DI MALAYSIA DAN MENGALAHKAN DAP KAFIR LAKNATULLAH DAN PARTI MUNAFIK PKR!  BULLET M4 BAKAL KU HADIAHKAN KEPADA PENGKHIANAT AGAMA DAN BANGSA YG BEBAL DAN BODO TAK KIRA UMNO KE PAS 

1 comment:

Darah Satria said...

إذا قال الرجل لأخيه يا كافر ، فقد باء به أحدهما

Apabila berkata seseorang itu kepada saudara (seIslamnya) "wahai si kafir", sesungguhnya ianya (kekafiran itu) akan kembali kepada salah seorang di antara keduanya

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya