Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Wednesday, 19 October 2011

DAP Arahkan PAS Jangan Sertai Perhimpunan Sejuta Umat...Sekali lagi pas terpaksa akur mengikut telunjuk dap, pas tidak akan hadir dan mengambil bahagian pada perhimpunan sejuta umat yang bakal di adakan pada sabtu ini, pas bagi alasan perhimpunan itu bertujuan untuk melaga-lagakan umat islam dengan penganut agama lain.

Nampak tak bertapa bodoh dan bahalulnya pemimpin pas, orang buat perhimpunan tu untuk satukan umat islam yang kini berpecah teruk angkara perbezaan fahaman politik di samping tu perhimpunan tu bertujuan menyelamatkan akidah umat islam dan membincangkan isu murtad, yang bodoh beno pas tak mau joint sekali tu kenapa?

Nampak sangat pas bacul dalam mempertahankan akidah umat islam, sudah la kelantan negeri yang di tadbir oleh pas menjadi juara penghidap HIV tertinggi di malaysia, ni soal akidah pun pas nak flip flop, pas jadi juara dalam perhimpunan bersih, satu perhimpunan untuk menghuru-harakan negara, tapi pas jadi bacul dalam perhimpunan untuk menegak dan menyelamatkan akidah umat islam.

Kalau macam ni perangai pas, aku mohon sangat-sangat pada raja-raja melayu supaya pas menggugurkan perkataan islam pada nama partinya.

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya