PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Sunday, 19 February 2012

DAP semakin Biadap!! LGE tak setuju PM dari orang Melayu!!

 Di bawah ini adalah bukti kata-kata Menteri Pulau Pinang  Lim GuaN Eng yang mengatakan tidak bersetuju Perdana Menteri dari orang Melayu.


tetapi apabila dibuka, ianya telah pun dipadam, buktinya,. lihat disini!


Dibawah ini adalah antara beberapa kenyataan Dari Lim Guan Eng


Gua dah banyak kali cakap kat penyokong Pakatan Rakyat nie,kaum cina menyokong Pakatan hanya kerana  mahukan perubahan kuasa, sebelum ini umum juga ketahui bahawa cina Gerakan & MCA masih dibawah kuasa BN yang mana kuasa penuhnya dari  UMNO. Peralihan kuasa bakal berlaku & negara bakal menghadapi malapetaka apabila melayu semakin berpecah belah. Kini Melayu berpecah kepada 4.

1)UMNO
2)PAS
3)PKR
4)DAP

Melayu semakin hari semakin mengecil terutamanya melayu yang duduk dibawah Pakatan Rakyat!
Orang-orang melayu masih tidak nampak impian yang diingini oleh Pakatan Rakyat. 


Sebelum ini juga, gua ada mendedahkan tentang kesanggupan Nik Aziz menerima LKS sebagai Timbalan Perdana Menteri jika sekiranya Paktan Rakyat berjaya memerintah.Baca Disini

Apakah korang penyokong PR masih buta kayu? Melayu hanya dipergunakan untuk mendapatkan kuasa.
Lihat lagi disini bukti orng Cina tak perlu Anwar & hanya mahukan kuasa Melayu


UNDI PR!! DAP BAKAL JADI PM!! 

KATAKAN TIDAK PADA PAKATAN RAKYAT!

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya