PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Wednesday, 1 February 2012

Jelas Anwar agen Zionis Yahudi


Cukup celaka apabila dua tokoh Yahudi terkenal yang menyokong sepenuhnya regim Israel Zionist ingin mencampuri hal ehwal dalaman negara Malaysia yang merdeka. Seekornya merupakan bekas Naib Presiden Amerika Syarikat, Al Gore dan seekor lagi bekas Timbalan Setiausaha Pertahanan, Paul Wolfowitz.

Apakah hubungan Al Gore dan Wolfowitz dengan Anwar Ibrahim sebenarnya? Kenapa dua ekor babi yahudi AS ini amat-amat berminat untuk membela Anwar Ibrahim sejak dahulu?

Malaysiakini dengan bangganya melaporkan di sini.


Adakah kerana Anwar kawan mereka atau Anwar adalah hamba suruhan belaan mereka untuk menghancurkan negara tercinta ini?

Ini kerana puak Yahudi tidak akan membela atau mempertahankan seseorang melainkan orang itu mempunyai pertalian rapat atau menjadi barua dengan organisasi mereka.


Pernahkah kita mendengar mana-mana Perdana Menteri, Timbalan Perdana Menteri, Menteri atau Timbalan Menteri yang mendapat sokongan dan pembelaan daripada puak Yahudi sebegini melainkan Anwar Ibrahim?

Malaysia adalah sebuah negara merdeka. Jangan sibuk hendak campur tangan hal ehwal dalaman sebuah negara merdeka.

Anwar Ibrahim, jadilah anak jantan. Selesaikan masalah yang dicipta oleh kamu sendiri di mahkamah Malaysia atau mana-mana mahkamah antarabangsa pilihan kamu. Janganlah jadi si kitol yang memusnahkan negara tempat jatuh lahir kamu sendiri.

Kami tidak mahu Malaysia tergadai akibat tindakan Yahudi yang membela anjing kurap mereka yang merupakan seorang peliwat walaupun kami tahu meliwat merupakan perkara biasa bagi mereka di sana.

1 comment:

Anonymous said...

http://veil-open.blogspot.com/search/label/ANWAR%20IBRAHIM

Copy and paste

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya