PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Thursday, 29 March 2012

Anwar tonjolkan diri sebagai agen Illuminati?
                                                 

                                              

Menurut buku Richardson Monitor Of Freemasonary  ( page 84 ) , terdapat satu simbol Illuminati & Freemason berupa jerut leher iaitu meletakkan sebelah tangan di bawah dagu atau leher dalam keadaan seperti  mencekik .

Selalunya orang terfikir simbol ini orang itu berfikir sesuatu , tetapi simbol ini sebenarnya membawa maksud kepada pengikutnya agar mematuhi arahan . Sekiranya dilanggar mereka harus menerima sebarang hukuman .
                               

                             

                             

Adakah Anuwar di dalam gambar di atas sedang melakukan isyarat Freemason  ? Sebabnya  Anwar memang  diketahui berkawan  dengan ramai  ahli-ahli Mason berbangsa Yahudi seperti contoh   Paul Wolfowitz , pelobi kuat Amerika menyerang Iraq .

Simbol ini paling terkenal ialah pada gambar potret  Benjamin Franklin ( ahli Freemason )  yang teletak di dalam pejabat Presiden Amerika di White House . Mungkin kah gambar ini sebagai peringatan kepada sesiapa yang menjadi Presiden agar sentiasa mengikut arahan -arahan yang ditetapkan oleh konspirasi2 Freemason ini jika ingin selamat .

Pelakon komedi terkenal  Hollywood , Michael Anthony Richard yang  berbangsa Yahudi bergambar di sebuah majalah rasmi Freemason , Scottish Rite Edisi 2000  dengan simbol isyarat sedemikian .

1 comment:

Pejuang Bangsa said...

bro , nak copy pun bagi la link sumber ...

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya