PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Wednesday, 28 March 2012

DAP Rasis!!: MAHU HAPUSKAN KAUM MELAYU DI PENANG!!!!


1. Video di atas adalah bukti bahawa DAP adalah KOMUNIS dan pemerintah yang sangat ZALIM.
                                        
                               
                               

                               
                               

2. Mereka langsung tidak mempunyai budi bicara dan tolak ansur kepada rakyat dan menjalankan undang-undang di tangan mereka sendiri.

3. Peniaga yang bukan dari kaum Cina akan ditindas dan undang-undang akan digunakan sebagai alasan menjahanamkan perniagaan mereka. Kezaliman dan kebiadapan pemerintahn DAP ini menunjukan bahawa mereka memang sedang rakus dan bersungguh-sungguh untuk menakluk dan mejadi tuan di bumi ini.

 Kenapa kerajaan negeri DAPig tak roboh gerai2 cina yang bersepah ditepi jalan nie sehingga menyebabkan kesesakan lalu lintas?
 
4. DAP langsung tidak akan bertindak jika peniaga Cina melakukan kesalahan malahan akan memberikan kemudahan dan keselesaan kepada orang Cina. Sebagai contoh jalan untuk orang Cina ditutup bagi memberikan laluan kepada peniaga Cina.Orang Cina diberikan kemudahan untuk berniaga, bukti DAP MEMANG KOMUNIS!!!!
                                        
                                             
                                             
                                                                                              
                                               
5. Jika pada peniaga Melayu pun DAP Komunis berani robohkan kedai mereka, apatah lagi kalau pada kalau pada kaum lain. Sudah tetntu DAP Komunis mahu menghapuskan semua kaum lain di Penang supaya hanya Cina yang berkuasa mutlak di sana!!!

6. DAP Komunis berjaya memperdayakan rakyat Penang pada PRU 12. Pastikan ini tidak berulang pada PRU 13.!!

Katakan tidak Pada Pakatan Rakyat!!

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya