PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Thursday, 29 March 2012

Penang World City: Terdapat simbol rahsia Yahudi !!                 

Artikel GPB sebelum ini Penang World City: New World Order ,  mengupas mengenai pengenalan tentang regim DAP yang mengadai tanah   Bayan Mutiara untuk  projek Penang World City .  Tempat ini sah  akan menjadi kawasan paling elite regim untuk kultus-kultus DAP termasuk pengamal Illuminati /Freemason  berkumpul  di P.Pinang .

Golongan   kaya elit itu sudah semestinya menjadi penghuni tetap  kerana pelbagai hiburan disajikan untuk melalaikan umat Islam  liberal & berotakan pluralisme .

Mengapa GPB letak kod  Penang New World City Order ???   Kerana sudah ada tanda mata Dajjal ( All Seing Eye ) di situ bila siapnya  projek ini ! !!

Puak-puak PAS yang sebelum ini  sering menyalahkan Kerajaan BN kalau bercakap bab  hiburan ini , lebih baik lihat dulu PP yang  tak lama lagi akan masuk  hiburan ala  Illuminati pulak  di pusat utamanya Penang World City  hasil usahsama   DAP laknat !!


Blog KERIS PANJANG   mendedahkan rahsia sebenar  disebalik penjualan tanah yang paling bernilai di P.Pinang  kepada Ivory .  Rupa-rupanya ada agenda lebih besar lagi dibikin oleh DAP yang begitu nak jual sangant tanah Bayan Mutiara ini .


Pentas di dalam air akan di buat. (Lokasi All Seing Eye)

Konsert MEGA di atas pentas tersebut dan "party" besar-besaran akan berlaku di tanah Pulau Pinang yang bakal di sebut sebagai PENANG WORLD CITY..

Konsert MEGA tersebut adalah seperti ini: (Baca)

TEORI PEMBINAN PROJEK MEGA 
BERSTATUS "ENTERTAINMENT"
Sebelum artis-artis illuminati ini di jemput untuk membuat pertunjukan WAYANG di tanah Malaysia bumi bertuah ini, tempat-tempat "high-class" untuk MEREKA perlu disediakan terlebih dahulu. Simple analogy!.

"TIADA JALAN KELUAR?" 
(Baca, Lady Gaga confession? (or giving us a messege?):


TITLE: 
FREEMASONRY -- TWO ORGANIZATIONS, 
ONE VISIBLE, THE OTHER INVISIBLE
Orang Melayu mestilah pandai melihat, menilai, menganalisa dan membuat keputusan dengan tepat dan betul tanpa berpaling-paling lagi. 
[Sesungguhnya pada yang demikian, terdapat tanda-tanda kebenaran (Allah SWT) bagi mereka yang melihat, bertanya dan beriman dengannya]

Rakyat dan rakan-rakan yang beragama Kristian juga perlu berwaspada agar tidak mudah tertipu. 

Bacalah, baca penjelasan di: http://www.cuttingedge.org/free19.htm  oleh rahib-rahib Kristian dan Pengkaji2 dari Universiti-universiti barat yang terkenal. 

Mereka banyak menceritakan tentang kenyataan Kristian dan Anti-Kristian ini sering dikelirukan.

Berwaspadalah untuk kebaikkan alam sejagat.
** Gerakan Illuminati & Freemason  Yahudi   atau  penyembah syaitan nampaknya telah berkembang dengan  pesat  di negeri  kerajaan regim  DAP ... 


Tunggu lagi pendedahan tentang apa agenda  sedang dibuat  pengikut Dajjal di negeri Pulau Mutiara ini ...

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya