PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Wednesday, 4 April 2012

Kenapa Anwar gunakan Simbol Freemanson untuk PKR?                           
Posting ini kali kedua diterbitkan dengan bertujuan untuk memberi kesedaran kepada mana-mana rakan yang masih belum tahu dan lebih-lebih lagi untuk menyedarkan kepada yang dah tahu tapi buat-buat tak tahu atau pun yang dah tahu tapi terlupa. Jadi terbitan kali kedua ini semoga nilailah kepada anda semua dimana kebenarannya atau sebaliknya.

SIMBOL INI JUGA ADA DI VATICAN - all road lead to ROME. Anwar is leading to Rome bersama Jesuits nya... Tidak salah ya tidak salah, inilah lambang kaum elite seluruh dunia. THE ALL SEEING EYE, seperti yang terdapat dalam Freemasonry, Iluminati etc. KENAPA ANWAR GUNA SIMBOL INI? The elites use SYMBOLS. Itulah bahasa kuno mereka sejak antiquity. Anwar sudah masuk dalam geng elite ini.

Symbolism ini adalah MATA BERSINAR, dan lambang ini selalu dikaitkan dengan Iluminati etc. Memang tidak salah lagi, kumpulan Iluminati (USA group, under Jesuits) adalah yang backing Anwar sejak dulu lagi. Sila lihat lambang Iluminati dan lambang Jesuits - combine kan kedua-duanya lambang itu...lambang mata dari Iluminati, lambang sinaran cahaya dari lambang Jesuit. Link-link ini terdapat berbagai cerita didalamnya.

http://www.anwaraidc.com/?p=21477
http://www.anwaraidc.com/?p=2599
http://www.anwaraidc.com/?p=2644
http://www.anwaraidc.com/?p=21320

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya