PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Tuesday, 7 August 2012

Updated!! terbaru DAP rasis lancarkan kempen Boikot keluaran Felda.!!


 Nie antara Info terkini yang diterima, DAP musibat melancarkan beberapa kempen terbaru memboikot prodok keluaran Felda iaitu tulang belakang Syarikat Melayu.!

 Lihat gambar dibawah.:Mereka puak2 musibat nie semakin hari semakin rakus dengan mengamalkan dasar Perkauman yang kuat.!!

 Bila melihat kepada Page fb seperti gambar dibawah.


 Timbul tanda tanya gua kat Puak2 Taksub PAS, Kenapa mereka hanya Support PKR & DAP tetapi tidak PAS?
PAS dilihat terhegeh2 membela DAP dalam segala isu, sehinggakan dalam isu Hudud sekalipon, DAP  terang-terang membantah Hudud PAS, namun PAS hanya tahu "Spin" kat orang lain berkenaan pendirian DAP.

Sedar2 lahh diri tuee woii Puak Taksub PAS. Hangpa tue dah la muka TAK MALU.!!
 PAS MEMANG MUKA TAK MALU.! SEMAKIN HARI GUA TENGOK MEREKA SEMAKIN BADIGOL, SAMDOL, KELABU ASAP & SEBAGAINYA.!

hahahahahahahaa88x.!!

               

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya