Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Wednesday, 5 September 2012

Peniaga Pulau Pinang serang DAP! Malik Kassim lari.?Ini cerita terbaru serangan peniaga-peniaga  melayu yang   menyampah dengan kerajaan DAP Pulau Pinang berhubung insiden berniaga di Padang Kota Lama.

 DAP Pulau Pinang semakin hari semakin kurang ajar dengan mengenepikan  orang-orang  melayu. Jika  peniaga tersebut Cina, sudah tentunya DAP musibat  membiarkan  mereka berniaga sesuka hati walaupun  menyekat lalu lintas dan mencemarkan pemandangan.


 YB Malik Kassim yang juga Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang hanyalah menjadi tongkol kayu dengan tercegat tanpa boleh berbuat apa-apa.

Malik Kassim juga  lari bersama kereta  Mercedes selepas diasak teruk oleh peniaga-peniaga terbabit. Kemarahan  dilihat jelas terpampang di wajah mereka yang sudah muak dengan sikap berat sebelah pimpinan DAP Pulau Pinang.

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya