PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Tuesday, 25 December 2012

PAS bantu DAP Kristiankan Melayu.!

                                     

PAS nie memang benar-benar menjadi duri dalam daging, cuba kita semua lihat PAS yang berimejkan Islamik langsung tak  buat apa2 jika Agama Islam digadai oleh DAP & PKR.

Lihat apa yang berlaku sebelum ini:


1) Nik Aziz benarkan penggunaan Kalimah  Allah oleh Kristian,

2) Kenyataan Nurul Izzah yang  mengatakan Melayu sepatutnya diberi kebebasan beragama.

3) DAP mahu kerajaan Pusat benarkan penggunaan  bahasa Melayu dalam Bible.

4) Hassan Ali sebelum ini pernah mendedahkan DAP dalang utama kepada penyebaran kristian. Lihat isu DUMC.Lihat juga bagaimana kanak-kanak diasuh mengenali Jesus.

5) DAP disokong oleh pengaruh kristian.

6) Lihat apa yang telah dikatakan oleh Razali (bekas ahli DAP).

7) DAP pernah mengusulkan  menubuhkan satu kumpulan  Melayu Kristian.


Kalau ikutkan masih banyak lagi kaitan ini dan ianya sedang dilakukan oleh pembangkang dalam menghancurkan  Negara Malaysia. Pembangkang membawa mesej  tersendiri dari  Pendakwah Kristian. Adakah selepas  mereka menerima sejummlah dana  dari Soros & NGO2 terbabit digunakan untuk menjatuuhkan kerajaan??

Apa yang gua nampak, Keadaan negara kini semakin digugat. kebanyakkan ahli-ahli DAP terdiri dari  penganut Kristian. merekalah dalang penyebaran Kristian.

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya