PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Thursday, 17 January 2013

Benarkan Kristian guna Kalimah Allah, petanda PAS jual agama.!INilah yang sedang terjadi diluar negara, Kalimah Allah menjadi bahan mainan bagi puak-puak kafir. PAS membenarkan Kristian guna kalimah Allah.

Nampak sangat PAS sudah tergila-gilakan kuasa. PAS tak guna
Islam semakin dihina, Sepatutnya seluruh umat islam menegakkan hak mutlak Islam. Kristian  dilihat semakin membenci Islam. Apakah PAS buta @ buat-buat tak nampak?


Keadaan Masjid yang dicerobohi tenteri Amerika ketika menyerang Iraq. Lihatlah rumah Allah ini dibuat macam tempat disko bersantai sesuka hati.

Maruah Islam semakin tercemar, PAS dalang perpecahan di dalam Negara turut bersekongkol  bersama Kafir Harbi menghancurkan negara yang dipimpin Islam

Sikap PAS ini tak ubah seperti Puak Syiah yang menghancurkan Sunnah.!


Hancur PAS PKR & DAP.!

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya