Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Sunday, 13 January 2013

Buku Kristian akan diberikan percuma kini berlegar di Internet.
Akibat sokongan kuat Pakatan Rakyat dalam penggunaan nama Allah untuk agama lain. maka bermaharajajela kini sudah jelas berlegar-legar anasir mengkristian penduduk Malaysia.

Terdapat sejumlah bilangan buku yang dicetak sebanyak 63 siri  mengenai Agama Krsitian. Apa yang membimbangkan, kebanyakkan buku tersebut mencampur adukkan perihal Agama Islam.Anasir ini  adalah suatu perangkap bagi penduduk di Malaysia yang  masih lagi berpegang kepada ajaran Islam. Atas motif kebebasan beragama & sikap  toleransi pihak kerajaan, mereka semakin hari semakin berani naik kepala  sehingga tidak menghormati kedudukan Agama Islam di negara ini dengan menyentuh soal hak Agama Islam dinegeri ini.

Dibawah Pakatan Rakyat, Mereka cukup di "back-up" kuat oleh pengaruh ini. Anasir ini sedang berjalan  dan agenda ini bakal diteruskan  sehingga mengkristiankan  seramai mungkin penduduk di dalam negara ini.

Inilah satu perkara yang amat dibimbangi oleh kita semua. now masa untuk  kakitangan & seluruh umat Islam bersatu.

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya