Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Friday, 4 January 2013

DAP tak bina Masjid di Pulau Pinang.  DAP Pulau Pinang berbanggga dengan pemberian kononya sebanyak RM64 juta kepada Majlis Hal Ehwal Islam di Pulau Pinang, tetapi Kerajaan Negeri pimpinan DAP tiada satu pon inisiatif membina Masjid untuk umat Islam.

Bukan sahaja tak mahu membina Masjid, bahkah hal berkaitan umat Islam  tidak dipedulikan. Jika setakat memberi sumbangan apalah sangatkan...Pembinaan mendirikan Masjid di negeri ini hanyalah mengharapkan bantuan dari Kerajaan Persekutuan. Mana perginya lagi sumber jana pendapatan yang mencecah billion ringgit di negeri ini??
Cara kerja DAP senang saja. Letak banner.  bagitau kat semua orang ada buat program itu, ini. sudah boleh dianggap buat kerja.

paling tak boleh bla PAS sentiasa mem'back' up kuat DAP ini.

Cukup2 lah PAS  yang bermaksud Anjing dalam bahasa Croatia  menjadi seperti binatang itu yang hanya membela tuannya DAP.


PAS is DEAD

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya