PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Wednesday, 2 January 2013

Download buku Kafirkah Aku (Amanat Hadi Awang)

 

Sebuah catatan yang ditulis dari bekas ahli PAS sendiri, buku yang mengisahkan tentang  perjuangan PAS yang kini semakin memesong & dilihat PAS seperti sudah tiada pendirian lagi apabila bekerjasama bersama DAP.

catatan ini dalam bentuk format PDF  dan  sebanyak 86 muka surat.


Sila klik dibawah untuk 
                        
                          

3 comments:

RasyidZamri said...

Boleh bagi link untuk download tu tak..??
Untuk dipublish dalam blog

Darah Satria said...

boleh je,. nie linknye: http://goo.gl/vqtjY

Darah Satria said...

tak pon bro boleh direct terus ambil dari media fire, saya dah masukkan disini: http://www.mediafire.com/?vfz4wmo1bxz8ggv

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya