Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Friday, 11 January 2013

Presiden PAS juga sokong Kalimah Allah diguna untuk Kristian?


Link: Hadi: Islam tak halang orang lain guna kalimah 'Allah'

Hadi Awang juga setuju Kalimah Allah digunakan oleh agama lain.

Memang lengkap sudah Kelingkupan PAS tika & saat ini. Bermula dengan tindakan Nyanyuk Mursidul Am mereka, Nik Ajis, ditambah pulak dengan Sokongan Pengaruh Komunis Mat Sabu (Timbalan Presiden PAS) ,kini Presiden PAS pulak menambah jahanam kedududkan PAS sekarang ini dengan menyetujui Kalimah Allah  boleh diguna oleh Agama lain.


PAS semakin tertekan sekarang ini,. Mungkinkah kerana mereka takut kehilangan jawatan? ataukah mereka  semakin gilakan kuasa?

Nak kata berkuasa PAS ni, tak derlah kuasa sangat. sebab apa? sebab mereka mempunyai kerusi yang sedikit dalam Pakatan Rakyat.

Kesian beb. Dah lebih teruk dari lembu dah sekarang nie gua tengok.

Mungkinkah ini juga kesan berkat Solat Hajat PAS yang mintak Petunjuk? Sebab itulah PAS semakin risau & malas nak buat solat Hajat lagi dah bila kita lihat sejak akhir-akhir ini.

Matlamat PAS kini sudah semakin jelas menggadaikan Agama demi perjuangan politik bodoh  mereka itu.
Islam akan terus dihina jika PAS  tetap berdegil dengan pendirian mereka tanpa menghiraukan Majlis Fatwa yang telah menetapkan "Kalimah Allah hanya untuk Umat Islam sahaja".

Lihat apa yang telah difatwakan oleh Majlis Fatwa.

Isu Tuntutan Penganut Kristian Terhadap Penggunaan Kalimah Allah

Mungkin PAS merasakan  mereka mempunyai Fatwa yang lebih baik, sebab itulah PAS tak kisah & boleh menggunakan agama untuk kepentingan politik mereka.

Inilah sikap sebenar PAS yang dilihat semakin hari semakin tak berguna.


No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya