PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.

PRU14, Tun M perlu bertanding utk menambahkn kerusi Pakatan Rakyat..Parlimen disyorkan- Putrajaya.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Friday, 18 January 2013

Sikap talam dua muka DAP makin jelas.!


                                                           
Berpura-pura baik kononnya mahu dekat dengan Islam dengan berimej tudung

Lepas isu bible dalam BM. terus tunjuk muka yang sebenar.Ini buktinya.!

                                                Mereka diajar dan dilatih untuk menipu orang-orang Melayu seperti mana Lee Kwan Yew dahulu sanggup bersongkok untuk meraihkan sokongan orang Melayu  untuk membawa  Singapore keluar dari Malaysia. DAPig ini adalah parti Cina yang hakikat asasnya adalah parti PAP dari Singapore.

Hari ini mereka melakukan perkara yang sama menipu orang Melayu yang kemaruk mahukan kuasa untuk jadi kerajaan dan penyokong individu yang  kepingin menjadi Perdana Menteri.

Mereka sanggup peralatkan agama untuk kepentingan politik, DAPig mahu tunjuk mereka adalah lebih Islam dari orang Islm itu sendiri. PAS pula mahu menunjukkan bahawa mereka sanggup dilihat sebagai sebuah parti yang tak kisah dilihat kafir oleh penyokong DAPig kerana mahukan undi.

Exco kerajaan negeri Selangor Iskandar Abdul Samad mengagihkan angpau di hadapan sebuah gerai menjual daging babi dan tarian "singa hijau" yang diadakan sempena rumah terbuka Tahun Baru Cina anjuran PAS Perlis.
Lee Kwan Yew  bersongkok ketika  bersalaman dengan orang Melayu. inilah yang di gunakan oleh DAPig sekarang untuk menipu orang melayu.

Pas juga sanggup mengadaikan  agama untuk meraihkan sokongan sehingga sanggup ke gerai babi untuk memberikan ang paw kepada peniaga Cina. Hebat Melayu ini.

Lihatlah betapa Masjid dicemari, betapa ada orang-orang Melayu yang sanggup menyertai parti ini dan menganggap DAPig ini adalah lebih baik dari parti bangsa mereka sendiri. Mereka berjaya masuk ke kampung-kampung kita dan ke masjid-masjid kita semata-mata mahu menipu bangsa kita melalui parti yang bertopengkan Islam tetapi sedang mengadaikan Islam. 

LIHATLAH KAPIR INI MENGGUNAKAN SURAU UNTUK MENIPU BANGSA MELAYU, KAPIR INI MENGHASUT BANGSA MELAYU MEMBENCI MELAYU MENGGUNAKAN SURAU. MEREKA TIDAK HORMAT DENGAN SURAU LAGI, MEREKA KINI BOLEH MASUK TANPA MENUTUP AURAT DAN PAS HANYA DIAM MEMBISU. MEREKA BERGAUL SESAMA BUKAN MUHRIM DAN MENARI  DI KAWASAN SURAU,


 PAS yang tidak tahu halal haram lagi menari dengan bukan muhrim bangsa  asing di halaman masjid.

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya