Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Thursday, 28 February 2013

Beza antara Kafir Harbi & Kafir Zimmi.
                                        
Perbezaan antara DAP, MCA dan Gerakan, rujuk video kupasan dari sudut islam oleh Tuan Guru Abdulloh Pondok Geting Kelantan.
Tanah Melayu adalah negeri negeri Islam sebelum dijajah British, dan tetap sebuah bumi islam semasa dijajah, dan kekal sebagai negara islam bila merdeka.

Kemerdekaan dituntut oleh orang melayu islam melalui UMNO dari British. Syarat British, kita melayu islam harus memberi jaminan keselamatan kepada pendatang kafir cina dan india jika mahu merdeka. MCA dan MIC terbentuk. Berasaskan piagam Madinah perjajian sosial dibentuk antara UMNO, MCA dan MIC dan digubal Perlembagaan. Kafir cina dan india ini diberi jaminan keselamatan oleh melayu islam untuk terus hidup dengan selamat di tanah melayu, sebagai kafir yahudi yg diberi jaminan keselamatan oleh Nabi di Madinah.

                                            
DAP diujud oleh golongan kafir cina yg tidak mahu kepada perjanjian dan jaminan keselamatan tersebut. Mereka adalah orang kafir yg tidak mahu menerima dan tunduk kepada islam sebagai pemerintah. Mereka adalah KAFIR HARBI yg mengikut hukum islam dan sunnah, harus diperangi dan tidak boleh dibantu dan diberi keselamatan.

Umat islam yg berkerjasama dengan KAFIR HARBI ini adalah golongan yg digelar munafik dan jika memberi perlindungan dan bersekutunya, boleh jatuh KAFIR!!!

No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya