PRU14, Najib cuba menakutkan org kampung supaya menyokong BN.

PRU14, Najib cuba menakutkan org kampung supaya menyokong BN.
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka... Dalam Musnad Imam al-Rubai’ diriwayatkan hadith berikut; لَعَنَ اللَّهُ الْمُسَلَّطَ عَلَى أُمَّتِي بِالْجَبَرُوتِ، وَالْمُسْتَأْثِرَ بِفَيْئِهَا “Allah melaknat orang yang memerintah umatku dengan zalim dan mengaut harta fai’ nya (harta milik awam) untuk kepentingan dirinya.” Imam al-Ghazali dalam kitabnya Ihya Ulumuddin pernah memberikan nasihat tentang cara berinteraksi dengan pemimpin yang zalim iaitu (mafhumnya), “Jangan bergaul dengan para pemimpin dan pembesar yang zalim, bahkan jangan menemuinya. Berjumpa dan bergaul dengan mereka hanya membawa petaka. Tetapi sekiranya kamu bertemu dengan mereka, jangan memuji-muji mereka (tetapi nasihatilah kepada kebaikan), kerana Allah sangat murka ketika orang fasik dan zalim dipuji. Dan barangsiapa mendoakan mereka panjang umur, maka sesungguhnya dia suka agar Allah diderhakai di muka bumi.”

Friday, 15 February 2013

Gempar!! Tilawah Bible dalam bahasa Arab.!!

Dunia semakin hari semakin digemparkan dengan berbagai-bagi isu yang melanda. terbaru, satu pendedahan mengenai Tilawah Bible didalam bahasa Arab!

Bila kita dengar bunyinya semacam pengajian Al-Quran, namun bile diteliti ianya adalah dari kandungan kitab Bible!Lihat video dibawah sebagai bukti. Ini sedang berlaku di Indonesia.

Iannya berlaku di Majlis Konvokesyen di Institut Teologi Kalimatullah di Jakarta di bawah Yayasan Misi Global Kalimatullah.


Inilah yang sedang berlaku di Indonesia. kini Pakatan Rakyat ingin menjadikan Malaysia seperti begini!

sebelum ini DAP mahu Bible diterjemahkan dalam Bahasa Melayu!


PAS & PKR turut menyokong.!Tidak cukup dengan itu. mereka juga mahu Kalimah Allah  digunakan oleh orang bukan Islam!


Kat bawah ni aku sertakan bukti!!PAS & PKR juga sokong!

Malaysiakini (Media PR)

Presiden PAS gadaikan Kalimah Allah.

Harakah (Suara PAS)


Nik Aziz jual Kalimah Allah kepada kristian.


Anwar Ibrahim!!

HANCUR NEGARA JIKA PR MEMERINTAH!!No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya