Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Friday, 29 March 2013

Saksikan bukti Pengikut Ibrahim Libya yang sesat kerana Amanat Hadi Awang.!Salah seorang pengikut Ustaz Ibrahim Libya yang kelihatan seperti  dirasuk.


Di Markas Ibrahim Libya ini juga terdapat Gambar pemimpin Syiah Iran, Abdullah Khomeini yang digantung di bahagian dinding Madrasah.

Terdapat juga  AMANAT HADI AWANG yang digantung di  dinding Madrasah.


Ternyata PAS memang telah menyesatkan umat Islam di Malaysia dengan fahaman  yang mirip kepada Syiah.

Baca sebelum ini tulisan saya berkaitan Persamaan PAS & Syiah.Bahagian 1


UMB-TV: INSIDEN MEMALI - Menyingkap Sejarah [Bahagian 2] Amanat Hadi Awang antara sebuah Amanat yang telah mencetuskan fenomena kepada pengikut PAS dalam membenci Kerajaan. 

Baca semula bukti-bukti & kesan buruk akibat Amanat ini: 


Sejak kehadiran PAS di negara ini, telah banyak mencetuskan fenomena memecah belahkan  umat Islam terutamnya Melayu. PAS dilihat sebuah  Parti yang menjalankan agenda  Yahudi & Israel,.Sebab itulah pada 8 January 2013, PAS bersama-sama PKR & DAP setuju Kalimah Allah digunakan oleh Kristian.


PAS -Parti Ajaran Sesat


3 comments:

Habib al-Islam said...

Kenapa kamu puak haram-jaddah mempermainkan ulamak? Kamu semua tahu kan bahawa ulamak itu adalah waris Nabi SAW? Bertaubatlah.

Jen Mey Gourdonomo said...

Macai

Anonymous said...

Macai

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya