Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB

Kerajaan tarik subsidi dari rakyat kerana mahu melangsaikan hutang tertunggak dari 1MDB
Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.Pepatah pernah berbunyi: Jika hendak merosakkan tanaman "racunlah akarnya. "Jika hendak merosakkan "bangsa", racunilah "Sejarah" mereka...

Tuesday, 2 April 2013

Che Gu Bard kantoi menipu guna gambar tipu.?






Punyalah nak menipu sampai guna gambar recycle.Itu pon gua tak pasti samada gambar ii diedit atau tidak.

 Gua kesiankan kat penyokong depa yang taksub yang tak boleh bukak mata beb.

Depa yang dok share gambaq nie pon punyalah  megah bukan main..kesian beb. kena tipu lagi.

dalam Fb Anwar sendiri yang mengatakan Gambar ini di ambil di Johor. Ceramah Anwar Ibrahim  pada 1 Disember 2012 ini yang kononnya dihadiri ribuan orang. Gua sebenarnya agak macam tak percaya akan kesahihannya. kerana apa? kerana sebelum ini pun Anwar Ibrahim  kantoi menipu jugak.

Lihat satu lagi screen short di  bawah ni.


Jika dilihat   gambar dibawah tue, xde pon terdapat gambar Anwar berceramah seperti memakai baju biru kat atas tue.

Ternyata gambar ini adalah penipu semata-mata.

Mungkin terlalu ramai pakar edit gambar didalam PKR nie kan?

Kerana itulah kredebiliti setiap pakar edit gambar nie ada yang baru nak belajar menipu..

Mybe jugak pakar penipu nie low class sampai kantoi ter-edit gambar letak penyokong atas bumbung macam yang gambar kat bawah nie kan??



Ternyata sudah PKR memang kena tukar nama kepada Parti Kelentong Rakyat!




No comments:

biar hati berbicara & menilainya

biar hati berbicara & menilainya